Депутат Житомирської обласної ради Володимир Кропивницький про Ігоря Смешко, партію «Сила і Честь», про відхід із «Батьківщини» та інше. Інтерв’ю

Депутат Житомирської обласної ради Володимир Кропивницький про Ігоря Смешко, партію «Сила і Честь», про відхід із «Батьківщини» та інше. Інтерв’ю
2291 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже давно минула ейфорія минулорічного післявиборчого етапу політичного життя України, який в той час на довгий період прикував найбільшу увагу до про-Президентської партії «Слуга народу» і до самого Глави держави. Якщо бути об’єктивними, то на сьогоднішній день народ не отримав потрібних обіцяних дивідендів, які так гучно звучали на передвиборчому етапі, що в результаті виливається у падіння їх рейтингів. З кожним днем люди все менше звертають увагу на «красиву обгортку» і так звані «нові обличчя», адже бажаного результату позитивних змін практично немає. Народ виснажується експериментувати, тому нічого дивного немає, що виражають все більшу підтримку ефективним командам і перш за все – провіреним особистостям, що на протязі довгих років працюють на благо України і українського народу.

- Та чи є така команда із дійсно дієвими людьми? – саме це питання найбільше б хвилювало українців, якщо б чітко не були впевнені – що такі люди є!!! І є вони - в політичній партії «Сила і Честь» Ігоря Смешко.

«Сила і Честь» і за реальними справами, і за рейтингами, які тільки зростають, вже довгий період доводить, що нашій державі потрібні патріоти, професіонали, люди честі для яких служіння українському народові не просто слова, а – покликання душі! Українцям – потрібні люди які вже де-факто довели, що гідні їх представляти у владі, що на протязі свого життя добились особистого успіху і були не байдужі до життя співгромадян. Тому, нам як і всім людям дуже цікаво почути думки щодо ситуації в країні від представників цієї політсили. Тому й ми вирішили напроситись на інтерв’ю до когось мало публічного, менш медіа розкрученого, але ефективного в роботі на благо народу на протязі довгого періоду життя. Скажемо правду: із вибором кандидата на розмову довго не вагались, адже найбільш цікавим бесідником, на нашу думку, єчинний депутат Житомирської обласної ради, голова правління корпорації «Океан» - Володимир Миколайович Кропивницький. Що ж, запрошуємо Вас ознайомитись із результатами нашого «вояжу» на Житомирщину.

- Володимире Миколайовичу, наслухані про Ваш щільний графік, тому найперше дякуємо що погодились поспілкуватись. Дуже кортить Вас почути, тож не втрачаймо час.

- Ви людина не публічна, у ЗМІ про Вас немає колосальної кількості інформації, а інтерв’ю з Вами дуже мало – чому так?

Так, розумію про що ви, та я людина іншої формації… Звісно, можна кожен свій крок використовувати для самопіару, як це роблять шаблонні «політикани», можна ходити на ефіри, знімати красиві відеоролики, роздавати інтерв’ю одне за одним – та чи це потрібно народові??? Чи це найважливіше для депутата??? – На мою думку, абсолютно не це!!!Адже людям найперше потрібні реальні справи, і від мене як представника народу у владі – перш за все чекають сумлінне виконання моїх обов’язків. Тому, стараюсь їх виконувати, а як це я роблю: сумлінно чи ні – потрібно питати у людей, саме народ найкращий «суддя» моєї діяльності! Не сенс в піарі - сенс щось хороше зробити для людей, а часу так мало завжди, тому стараюсь максимально бути зануреним у роботу. Та надіюсь, що народ оцінює мою роботу позитивно… Але побачимо?...

- На Вашому серйозному обличчі з’явилась усмішка – вона пов’язана із словами «але побачимо», ви маєте на увазі – вибори що пройдуть 25 жовтня?

Частково так, це буде «лакмусовий папірець» моєї діяльності за минулі роки… Але вважаю, що найкращою оцінкою моєї діяльності для мене є, перш за все: з чистою совістю подивитись кожному громадянину у вічі, те - що йдучи по вулиці за моїми плечима не чути шепоту «ой дивись, це той чинуша, чи щось в тому роді», те – що відвідуючи громаду люди відчувають мене своїм серед своїх. Теплі усмішки людей та щирі розмови з ними – от саме це оцінка моєї діяльності!!!

- Пане Володимире,скажіть будь-ласка: як Ви ставитесь і оцінюєте роботу теперішнього Глави держави? А особливо як ставитесь до політичної партії «Слуга народу», яка за статистичними даними в більшості регіонів в передвиборчій гонці на перших рядках?

Володимира Олександровича поважаю і як людину, і як Президента України. Народ зробив такий вибір і його потрібно тільки поважити. Оцінюю роботу як?! – вважаю, що найкращою оцінкою є тільки думка народу. А якщо в загальному: старається і йому дуже нелегко, можливо не все виходить… Але, як всі ми знаємо - для позитивних змін має бути сильна команда, з якою в нього не все гаразд, точніше окремі представники компрометують «ЗЕ-лену» владу.

Якщо окремо говорити про партію «Слуга народу», то все й так на яву, і ви як журналіст про це добре знаєте… Ви сказали про їхні рейтинги і перші рядки – а хіба саме це й не є найкращим свідченням довіри від народу до них??? 

- Добре, Ви заговорили про ефективну і дієву команду… тоді зустрічне запитання -кого маєте на увазі? Партію «Сила і Честь» Ігоря Смешко до якої ви зараз входите, і якої Ви є яскравим представником на Житомирщині?

Значна кількість виборців за цей час зуміли розгледіти в Ігорю Смешко істинно потрібного для України політичного діяча. У свою чергу, я також бачу його серед когорти тих, хто зможе змінити життя України на краще, припинити війну на Донбасі, і знайде спосіб повернення Криму і сумлінно працюватиме над покращенням добробуту кожного українця. Смешко - військова людина! У цьому його великий плюс. Він один з тих небагатьох політиків, який не ганяється за посадами і за задоволенням своїх корисливих потреб, а займається своїми прямими обов'язками, спрямованими на процвітання України. Його не цікавлять закулісні і брудні ігри. Не за тим він прийшов в політику, так як і я. Людина, яка вміє віддавати і вміє виконувати накази добре знає ціну відповідальності. Як військовий він добре знає ціну помилки і ціну зради. Щодо партії «Сила і Честь» до якої я входжу…

- Вибачте що перебиваю, але Ви згадали слова «знає ціну помилки і ціну зради»… Ще раз вибачте, але мушу поставити Вам, напевне, незручне питання, така моя робота.

- Ваш прихід в ряди партії «Сила і Честь» в суспільстві досить часто обговорюють, дехто називає Вас політичним перебіжчиком, хтось навіть щедрий на слова що зрадили «Батьківщину» і пішли до Смешко. Тож прокоментуйте це, розкажіть чому покинули «Батьківщину»???

Це нормальне і головне важливе питання, і як представник народу буду відстоювати тільки те, чого хочуть люди, а не окремі особистості – підкреслюю окремі особистості, в яких з плином часом змінились цінності не в сторону народу…

- Про кого Ви?...

Чесно, не хотілось би переходити на персоналії… В «Батьківщині» було багато позитивних речей, в даній команді я здобув певний партійнийдосвід, АЛЕ неповага певних людей з обласного керівництва партії до простих партійців змусила мене та більшість колег депутатів Житомирської міської команди вийти з лав партії в 2019 році. Але ми не розбіглися, а навпаки згуртувалися та як вже безпартійні продовжували працювати в інтересах громади Житомирщини.

Щодо того чому «Сила і Честь», то сьогодні стати депутатом та продовжувати працювати задля розвитку нашого регіону можливо тільки будучи партійними. Тому наша команда вирішила об’єднатися з порядною командою людей політичної партії Ігоря Смешко «Сила і Честь».

- Все ж непокоїть мене питання виходу із «Батьківщини», хотілось би якоїсь конкретики?!!!

-У ЗМІ та Фейсбук часто зустрічаємо, що житомирська «Батьківщина» «припинила» своє існування в той момент, коли тепер вже депутат Верховної Ради від ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська видавила з організації Любов Цимбалюк. А пастку замовив житомирський мер Сухомлин, який пізніше «кинув» і довірливу Лабунську. Також велика неприязнь була й особисто до Вас, адже Ви неодноразово вставали в конфронтацію до мера Сухомлина… Сьогодні від «мертвої» організації йде Олена Розенблат, а рейтинг - в районі мінусової позначки.Кажуть, що сьогодні «Батьківщина» без Цимбалюк і Вас просто мертва і нікуди взагалі не потрапить… Прокоментуйте це!

Бачите, ви й без мене непогано володієте інформацією! Так, як я вже зазначав: декілька людей, включно із згаданою персоною, партію перетворили в гру задля здобуття своїх особистих корисливих цілей, про народ вже ніхто не думав… от і відповідь на питання – яке ви й самі добре знаєте! До речі, в нашому регіоні – це всі добре знають, а тому слова політичний перебіжчик чи ще якось – до мене можуть вживати лише мої недруги, люди яким я перейшов дорогу і не давав вчиняти злодіянь проти народу. Їх основна мета, втриматись біля «кормушки», а головне щоб я не стояв на у них заваді.

В мене мета – виправдовувати довіру людей і приносити їм користь, а окремі представники «Батьківщини» цього не розуміють! Саме тому, прийняв рішення крокувати дальше із партією Ігоря Смешко, адже там зібрані люди яких об’єднує одна мета, ця ж що й в мене – приносити людям щоденно користь, змінювати життя народу на краще!

- Добре, з цим розібрались! Але маємо ще одне незручне питання…

Я відкрита людина, і від людей в мене немає таємниць – тому прошу!

- Ви людина не бідна, чи не так?! То звідки у Вас статки, як ви їх отримали?!

Ну найперше, не отримав, і як би це шаблонно не звучало - а заробив, і про це в нашому регіоні знають добре усі. Приховувати мені нічого: отримав вищу освіту, ще у далеких 90-тих (1991-1992 роки) спочатку працював  слюсарем в “Житомиртеплокомуненерго". Потім був підприємцем по 2009 рік з дворічною перервою(1999-2000 - працював менеджером в ТОВ “Люцина" м.Житомир)… А дальше відкрилась нова сторінка мого життя зПП "Проммаркет Океан"! От і все… Я просто знаю, що в житті потрібно працювати і віддавати всього себе роботі, тільки тоді буде результат. Це ж саме можу твердо із впевненістю сказати про себе як представника народу у політичній діяльності. Ми можемо все – лиш потрібно велике бажання, чіткий план і працьовитість, саме це мене привело й у партію «Сила і Честь», це мої однодумці.

- Ну що ж, напевне ми трохи Вас замучили своїми питаннями? Але ще одне і будемо завершувати.

- Наскільки знаємо, чесно, навіть запитували про це людей по приїзду до Житомира – Вас позаочі називають чи не головним «бенефиціаром» добрих справ Корбутівки та Мальованки. Облаштування скверів Корбутівки і Мальованки, ремонт прибудинкових територій, поява дитячих майданчиків, допомога закладам освіти, і ще багато іншого – все це приписують Вам і Вашій дружині Людмилі. Що про це скажете?

А що сказати??? Думаю не варто це обговорювати!!! Щось ми допомагаємо…, а так люди там, як і в цілій Україні – дуже щирі і хороші, от і робимо все можливе! Хоча хочеться явно зробити ще більше і більше, а тому будемо продовжувати й надалі.

Ви хороший співрозмовник, приємно спілкуватись із відкритою і щирою людиною. Та на цьому будемо завершувати. Дуже дякую за приділений час. Від усієї редакції бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, успіхів на благо народу, сімейної злагоди, і найголовніше – продовжуйте в цьому дусі трудитись й надалі!!!

Взаємно! І Вам дякую. Успіхів. До побачення

Інтерв’ю із депутатом Житомирської обласної ради

Володимиром Миколайовичем Кропивницьким

Теги: Володимир Кропивницький депутат, депутат Житомирської обласної Володимир Кропивницький,депутат Володимир Кропивницький, Сила і Честь Володимир Кропивницький ,Сила і Честь,партія Сила і Честь,Ігор Смешко,вибори ,місцеві вибори,Анжеліка Лабунська,Любов Цимбалюк,Олена Розенблат, Сергій Сухомлин,Батьківщина, Владимир Кропивницкий, депутат Житомирского областного совета, депутат Житомирского областного Владимир Кропивницкий, Житомир, Кропивницкий Владимир Николаевич, Владимир Кропивницкий депутат Владимир Кропивницкий Житомир, Владимир Кропивницкий благотворительность, Владимир Кропивницкий выборы, Владимир Кропивницкий патриот, Владимир Кропивницкий Житомирщина, Владимир Кропивницкий Житомирская ОГА, председатель правления корпорации Океан Владимир Кропивницкий, внефракционные депутаты Владимир Кропивницкий, комиссия областного совета по вопросам бюджета и коммунальной собственности Кропивницкий Владимир Николаевич Володимир Кропивницький, депутат Житомирської обласної ради, депутат Житомирської обласної Володимир Кропивницький, Кропивницький Володимир Миколайович, Володимир Кропивницький депутат, Володимир Кропивницький Житомир, Володимир Кропивницький благодійність, Володимир Кропивницький вибори, Володимир Кропивницький патріот, Володимир Кропивницький Житомирщина, Володимир Кропивницький Житомирська ОДА, голова правління корпорації Океан Володимир Кропивницький, Позафракційні депутати Володимир Кропивницький, комісія обласної ради з питань бюджету і комунальної власності Кропивницький Володимир Миколайович
Автор: admin.politica.com.ua

PEREVOZKA-EXPORT.COM © 2019